(0599) 671 300
(0599) 671 300
Tuin en Park

Tuin & park

In onze showroom laten wij Tuin en Park machines van de merken Honda, Stiga en Stihl aan u zien. Daarnaast beschikken wij jaarrond over diverse gebruikte tuinmachines. Onze verkopers adviseren u graag over een nieuwe of gebruikte tuinmachine. In de Tuin en Park afdeling van onze werkplaats onderhouden en repareren wij naast Honda, Stiga en Stihl tuinmachines ook andere merken. Kom vooral eens bij ons langs, ons verkoopteam adviseert u graag.
Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

Showroom

In onze showroom vindt u een geselecteerde range aan Tuin en Park machines van de merken Honda, Stiga en Stihl. Daarnaast beschikken wij jaarrond over diverse gebruikte tuinmachines. Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor inspiratie, informatie en prijzen van uitsluitend A-merk tuinmachines.

Werkplaats

In de Tuin en Park afdeling van onze werkplaats repareren, onderhouden en keuren wij tuinmachines van particulier tot professional. Onze geschoolde monteurs staan voor u klaar in een modern uitgeruste werkplaats met de nieuwste speciale gereedschappen. Ook voor reparaties op locatie kunt u bij ons terecht, daarnaast beschikken we over een haal- en brengservice voor uw tuinmachines.

Magazijn

Ons onderdelenmagazijn is voorzien van een ruime voorraad van de meest gangbare onderdelen van onze hoofdmerken en algemene Tuin en Park gerelateerde onderdelen. Samen met onze vaste leveranciers en middels nachtlevering kunnen wij in de meeste gevallen onderdelen ten behoeve van uw Tuin en Park machine binnen 24 uur leveren.

Ultrasone reiniger

Een veelvoorkomend probleem bij Tuin en Park machines is vervuiling van het brandstofsysteem. Dit wordt veroorzaakt door de huidige samenstelling en degradatie (veroudering) van brandstoffen. Met onze ultrasone reiniger zijn wij in staat het brandstofsysteem grondig te reinigen. Ultrasoon reinigen is een reinigingsmethode waarbij ultrasoon geluid in combinatie met een reinigingsvloeistof wordt gebruikt om voorwerpen te reinigen. Het is dé oplossing wanneer het belangrijk is om een product nauwkeurig schoon te krijgen.

Kettingslijpen

Zaagkettingen worden door ons machinaal met een semiautomatische kettingslijpmachine geslepen, waarvoor een vast tarief gerekend wordt. Naast het slijpen van een ketting leveren wij nieuwe zaagkettingen uit voorraad. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Interesseformulier